PRIETENI de mici! Vezi o AMICITIE ce sfideaza legile naturii

0
7746

Prietenia între două necuvântătoare a înduioșat inimile iubitorilor de animale. Laura, un porcușor simpatic, avea să ajungă prânzul cuiva, dar a fost salvată de la ferma unde era ținută și dusă la un centru pentru animăluțe. Acolo, ea a întâlnit un pui de pisică drăgălaș, pe nume Marina. Cele două s-au împrietenit instant, iar acum sunt nedespărțite. Acum, Laura și Marina se răsfață în pătuț, mănâncă de zor și cresc frumos împreună. Au ajuns chiar și celebrități pe internet.

O prietenie neobișnuită s-a format între două animale de la Interspecies Equality Sanctuary, din Santiago, Chile, relatează metro.co.uk. Reprezentanții sanctuarului de animale au scris pe Facebook despre relația inedită dintre un porc și o pisică, iar internauții s-au îndrăgostit instant de cele două animăluțe: „De când a ajuns aici, Laura a fost îngrijită cu multă dragoste, așa cum merită un copil. Ea s-a împrietenit foarte tare cu pisicuța Marina, demostrând că, atunci când vine vorba de relații de prietenie și respect, nu contează specia din care facem parte”.

Laura și Marina oferă o lecție de iubire, din care și oamenii pot învăța. Ele au găsit una în cealaltă un suflet pereche, ambele fiind salvate de o soartă, cel mai probabil, necruțătoare. Laura ar fi ajuns în farfuria cuiva, dacă oamenii inimoși de la Interspecies Equality Sanctuary nu ar fi salvat-o, iar micuța Marina n-ar fi rezista prea mult pe străzi, fiind încă mică și firavă. Cele două animăluțe fac totul împreună: dorm, mănâncă, se joacă și stau la pozat, ca niște modele veritabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.