Primul castigator strain la X-Factor? Vezi cine este favorit

0
977

X Factor este un punct de atracție turistic pe harta noastră. Nu e nicio glumă, ne-a spus-o Randy, care s-a gândit că dacă urcă pe scena noastră are timp să viziteze și Bucureștiul.

La audiții, întrebarea juraților a fost: “Cu o asemenea experiență, ce cauți la X Factor?”.

Tocmai pentru că este deja într-o trupă, are gene extraordinare în ale muzicii și a lucrat alături de Phil Collins şi Craig David. Spune că a venit să se distreze.

Dar după cei 3DA, s-a mai gândit: “Am fost aici ca să mă distrez. Apoi am înțeles că nu trebuie să iau nimic în joacă, iar acum sunt băgat serios în treaba asta!”

Și trebuie să-l credem pe cuvânt, căci pare tare serios: “Suntem 14 și 6 vor lua loc pe scaune. Îmi pare rău pentru cei 8 care vor pleca!”.

Aceeași apariție încrezătoare, același trup sculptat, același păr lung și creț și o melodie care-ți ajunge la suflet: “Bruno Mars – When I was your man”. Puterea de decizie ea la Delia. Iar el o roagă răspicat: “Delia, du-mă în finală și fă-mă câștigător!”.

Ușurel, dar cu speranță. Încă un pas este făcut. Delia îi dă, deocamdată, un loc pe scaun!

Și tare mândră e că-l are în echipa ei: „Este o onoare să-l avem aici! Ștefan și Horia se tem de el, iar mie mi se pare cel mai bun pregătit din punct de vedere vocal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.