Pune-te întotdeauna în locul celeilalte persoane. Dacă simți că te doare, probabil că o doare și pe ea

0
1931

Este adevărat că nu realizăm ceea ce am avut în viața noastră decât atunci când îl pierdem. Este adevărat însă și faptul că nu realizăm ceea ce ne lipsea decât în momentul în care vine în viața noastră… Descoperă vorbe înțelepte în 11 picături de înțelepciune ale vieții.

Picătura 1: „Este dureros să iubești pe cineva și să nu ți se răspundă prin iubire. Dar ceea ce este și mai dureros este să iubești pe cineva și să nu găsești niciodată curajul să-i mărturisești acelei persoane ceea ce simți”.

Picătura 2: „Un lucru trist în viață este când întâlnești pe cineva care înseamnă enorm, totul pentru tine doar ca să aflii la final că nu a fost niciodată destinat să fie. Un lucru trist este când trebuie să îl lași să plece”.

Picătura 3: „Cel mai bun prieten îți este acela alături de care poți sta într-un leagăn, pe o verandă, fără să vorbiți nimic, iar când plecați de acolo să vă simțiți ca și cum ați fi avut cea mai bună conversație din viața voastră”.

Picătura 4: „Este adevărat că nu realizăm ceea ce am avut decât în momentul în care pierdem acel ceva. La fel de adevărat este însă și faptul că nu realizăm ceea ce ne lipsea decât în momentul în care sosește în viața noastră”.

Picătura 5: „Îți ia doar un minut să te îndrăgostești de cineva, o oră ca să îți placă cineva și o zi ca să iubești pe cineva. Îți ia o viață întreagă să uiți pe cineva”.

Picătura 6: „Nu căuta infățișări frumoase, te pot înșela. Nu umbla după bogăție, chiar și aceasta poate dispărea. Caută o persoană care te poate face să zâmbești pentru că un singur zâmbet este suficient pentru ca o zi întunecată să devină luminoasă”.

Picătura 7: „Visează ceea ce vrei să visezi, mergi acolo unde vrei să mergi, fii ceea ce vrei să fii. Fiindcă ai doar o singură viață și o singură șansă de a face toate lucrurile pe care vrei să le faci”.

Picătura 8: „Pune-te întotdeauna în locul celeilalte persoane. Dacă simți că te doare, probabil că o doare și pe ea”.

Picătura 9: „Un cuvânt aruncat la întâmplare poate să aprindă focul. Un cuvânt nemilos poate să dărâme o viață. Un cuvânt potrivit poate să niveleze stresul. Dar un cuvânt tandru poate să vindece și să binecuvânteze”.

Picătura 10: „Cei mai fericiți oameni nu dispun în mod necesar de tot ce este mai bun. Ei doar fac ceea ce este mai bun din tot ce vine în drumul lor”.

Picătura 11: „Iubirea începe cu un zâmbet, crește cu un sărut, se termină cu o lacrimă. Când ai fost născut, plângeai și toți din jurul tău zâmbeau. Trăiește-ți viața astfel încât în ultimele clipe să fii tu cel care zâmbește, iar cei din jurul tău cei care plâng”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.