Scrisoarea emotionanta a unui baietel catre fratele sau care termina armata. Dupa 20 de ani…

0
818

letter

In 1996, Rob un tanar american in varsta de 19 ani termina stagiul militar si urma sa plece pe front, iar familia era foarte ingrijorata pentru soarta lui. Logan, fratele sau mai mic, atunci in varsta de cinci ani, i-a trimis o scrisoare emotionanta.

Baietelul era cu siguranta preocupat de viata pe care Rob o va avea pe front asa ca a pus pe hartie cele mai sincere ganduri, relateaza Metro:

„Draga Rob,
Te iubesc atrat de mult. Daca pleci in razboi si mori sper sa iei scrisoarea asta cu tine in rai pentru ca nu vreau sa ma uiti niciodata. Te iubesc foarte foarte mult. Sper sa primesti aceasta scrisoare. Eu am primit marti mai multe jocuri Nintendo si am foat foarte fericit, sper ca si tu sa fii fericit ca ai primit aceasta scrisoare.
Cu dragoste,
Logan”

20 de ani mai tarziu de la aceasta dovada sincera de iubire frateasca, destinatarul scrisorii i-a intors gestul fratelui sau si atunci cand acesta din urma a terminat pregatirea militara a primit aceeasi scrisoare, pe care Rob a purtat-o la el pe toata durata carierei sale militare, iar acum a venit timpul sa o dea mai departe. Logan s-a aratat extrem de surprins ca fratele sau a mai pastrat hartia.

letter2sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.