Acasă Animale salbatice Se intampla in lumea animalelor: o lebada a murit de tristete, dupa...

Se intampla in lumea animalelor: o lebada a murit de tristete, dupa ce cativa tineri au zdrobit ouale din cuib

0
20

O lebădă a fost găsită moartă lângă cuibul distrus, după ce câţiva adolescenţi i-au zdrobit cu cărămizi oulăle şi i-au ucis puii nenăscuţi. Pasărea ar fi murit de tristeţe. Zile la rând, nu s-ar fi despărţit de ceea ce a rămas din cele şase ouă pe care le clocea.

Acolo a fost găsită fără viaţă, iar specialiştii spun că pasărea a murit de tristeţe. Potrivit Daily Mail, martorii spun că mai mulţi adolescenţi au fost văzuţi aruncând cu pietre în cuib, spărgând ouăle, notează Daily Mail. Scenele s-au petrecut luna trecută, în Manchester, iar imaginile triste au devenit rapid virale pe internet.

Mama lebădă a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni, nu la mult timp după ce tatăl lebădă a dispărut, mai scrie sursa citată. Potrivit activiştilor de mediu care monitorizau cuibul păsării, un singur ou a rămas intact, din cele şase pe care le clocea. Au existat numeroase cazuri în care lebede au murit după ce şi-au pierdut partenerii, în condiţiile în care păsările din această specie se împerechează pe viaţă.

sursa: adevarul.ro

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.