Acasă Curiozitati Suflet de mamă! O cățelușă a fost descoperită în ultimul moment în...

Suflet de mamă! O cățelușă a fost descoperită în ultimul moment în zăpadă și ger… adăpăstind 5 pisoiași abandonați

0
38

Se întâmplă în lume… În Canada, cinci pisoi abandonaţi au fost găsiţi adăpostiţi sub un câine maidanez care i-a protejat de frig, iar adăpostul de animale care i-a găzduit de atunci a primit zeci de cereri de adopţie de pe tot continentul.

Într-o noapte cu temperaturi sub zero grade Celsius, căţeluşa Serenity, cum a fost botezată de salvatori, a fost descoperită de trecători într-un şanţ de pe marginea drumului în apropiere de Chatham, în Ontario (est). Acoperită de zăpadă, la minus 3 grade Celsius, căţeluşa în vârstă de doi ani a încălzit cu trupul ei cinci pisoi negri „strânşi în jurul ei”, a declarat Myriam Armstrong, purtătoarea de cuvânt a unui adăpost pentru animale. „Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus Armstrong. Căţeluşa şi pisoii au fost duşi apoi la adăpost, unde s-au încălzit şi s-au refăcut, scrie Agerpres. Bineânșeles, toți au fost în cele din urmă adoptați după o campanie în online.

Circumstanţele întâlnirii între Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni rămân misterioase, însă afecţiunea căţeluşei pentru ei a rămas intactă, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.

sursa: digisport.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.