Acasă Actualitate Surpriza din undita! Exemplar foarte rar capturat si apoi eliberat. Foto in...

Surpriza din undita! Exemplar foarte rar capturat si apoi eliberat. Foto in articol

14
0

Un pescar din Newlyn a prins prada perfectă: un homar albastru, extrem de rar. Exemplarul, pescuit de-a lungul coastei Cornwall, este unul la două milioane.

Tom Lambourner, un bărbat în vârstă de 25 de ani, se afla la pescuit în Penzance, Anglia, când a capturat crustaceea colorată. El a fotografiat creatura „extrem de rară” înainte de a o elibera înapoi în mare deoarece era „prea mică pentru a fi adusă pe uscat.”

„Niciodată nu știi ce se va afla într-o capcană de homari și cu siguranță nu am mai văzut unul cu așa culoare. L-am măsurat și am văzut că este prea mic, așa că nu m-am gândit niciodată să-l păstrez”, a dezvăluit bărbatul.

Tom a mai declarat că a trimis fotografiile cu homarul la Hatchery National, în urma cărora i s-a spus că exemplarul este unul la două milioane. Un purtător de cuvânt al National Lobster Hatchery din Padstow, Cornwall, a declarat că au fost „uimiți” să vadă fotografia lui Tom, deoarece pescarul are șanse de unu la două milioane să prindă un homar albastru. Ben Marshall, supraveghetorul National Lobster Hatchery, a declarat: „Este foarte, foarte rar și foarte interesant să vezi un homar albastru.

Homarii care sunt de culoare albastră au o anomalie genetică, care determină o supraproducție a proteinei crustacyanin.

sursa: digi-animalworld.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.