Talent nemaivăzut! Mama transformă mâzgâlelile fiicei de 2 ani, în adevărate opere de artă

0
22021

Când copiii își manifestă talentul artistic făcând mâzgălituri pe oriunde apucă, părinții sunt rareori impresionați. De cele mai multe ori desenele ajung într-o cutie de depozitare, unde pot fi păstrate pentru când copiii vor crește. Asta dacă nu ajung cumva la coșul de gunoi.

Mama unei fetițe din Canada a avut însă o altă idee și a ales să transforme mâzgălelile fiicei sale în opere de artă magnifice. Ruth Oosterman, de 26 de ani și fiica ei, Eve, de 2 ani jumate, din Toronto, fac o echipă fantastică împreună. Filmulețele postate pe YouTube cresc rapid în popularitate, în ultimele săptămâni.

La cei doi anișori ai micuței, Eva este o inspirație pentru mama ei. Ea se joacă relaxată cu creionul pe hârtie, apoi mama își pune în aplicare magia. Imaginea se transformă sistematic de la schiță la opere de artă incredibile, chiar în fața ochilor privitorilor.

Atât mama cât și fiica se distrează de minune desenând. Este un proces care le apropie foarte mult. Eva este muza mamei, și alături de fetiță aceasta parcă învață cum să picteze din nou.

https://youtu.be/AEAVpElrBhU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.