Uluitor! Ea vrea să arate ca o păpușă Barbie. Ce a făcut pentru asta este pur și simplu o nebunie

  0
  6920

  barbie

  Valeria Lukyonova, supranumită și ‘păpușa Barbie’, este un model ucrainean care s-a supus unui număr incredibil de operații estetice, doar pentru a arăta ca o păpușă Barbie în dimensiuni reale.

  Valeria Lukianova a făcut o investiție de 800.000 de euro pe operațiile estetice care i-au adus notorietate la nivel global. Înainte de aceste intervenții, tânăra arăta absolut normal. Însă prin succesive operaţii estetice ea a reușit să se transforme în varianta vie a celebrei păpuşi Barbie.

  Uitându-te la fotografiile cu tânăra înainte de intervenţiile chirugicale, realizezi faptul că înfăţişarea ei fizică nu avea nici un punct comun cu celebra păpuşă. Valeria spune că a făcut o singură operație de mărire a sânilor, dar acest lucru este de neconceput atunci când urmărești transformarea incredibilă a fetei.

  Părerile sunt împărțite. Există persoane care o apreciază, o consideră extrem de frumoasă și și-ar dori să fie ca ea. Pe de altă parte, există și foarte mulți care o critică și cred că suferă de o boală.
  Tu ce crezi? Ai fi în stare de asemenea sacrificii pentru a arăta ca o păpușă?

  Sursa foto: facebook

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.