Acasă Animale salbatice Un tigru a ingrozit locuitorii din Houston, dupa ce s-a plimbat liber...

Un tigru a ingrozit locuitorii din Houston, dupa ce s-a plimbat liber pe strazi. Texasul ar avea a doua populatie de tigri din lume, după India

0
7

Un tigru bengalez a îngrozit locuitorii unei suburbii oraşului american Houston, plimbându-se pentru o perioadă liber pe străzi înainte ca proprietarul său să-l prindă şi să fugă cu el.

O înregistrare video postată pe Twitter surprinde momentele în care tigrul bengalez se plimba liber pe străzile sururbiei oraşului Houston. Poliţia a confirmat incidentul şi a anunţat că a fost deschisă o investigaţie, conform The Guardian. Un vecin înarmat s-a apropiat de tigru şi a ţipat către proprietarul acestuia să intre înapoi în casă, înjurându-l atât pe el, cât şi pe tigru. Apoi proprietatul a prins tigrul şi, după ce l-a urcat în maşină, a fugit de la faţa locului.

Poliţia din Houston a anunţat că proprietarul animalului a fost identificat şi că este căutat în prezent de autorităţi. Tigrii pot fi deţinuţi ca animale de companie în Houston doar dacă proprietarul este licenţiat de autorităţi să aibă grijă de animale exotice. Cu toate acestea, conform estimărilor, statul american Texas ar avea cea mai mare populaţie de tigri după India. Estimările variază între 2.000 şi 5.000 de tigri. Mulţi dintre aceştia se află în curţile locuitorilor şi nu sunt înregistraţi. Un vecin a declarat că a văzut în trecut o maimuţă capucin în curtea din care a ieşit tigrul. „M-am gândit că e un animal mic şi că poate fi îmblânzit, dar nu m-am gândit niciodată că vor avea un tigru în casă”, a spus acesta pentru un post american de televiziune.

sursa: adevarul.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.