Vezi ce gest emoționant a făcut fiul pentru mama lui. Wow, vei rămâne fără cuvinte

0
1969

Alex Lyngaas este cel mai bun fiu din lume. Într-un videoclip postat de Ziua Internațională a Mamei, Lyngaas a dezvăluit proiectul lui secret la care a lucrat timp de un an.

Alex crede că video-ul intitulat ‘În căutarea lui Adam’, este pentru oricare dintre noi, pentru că toți suntem în căutarea iubirii. Ne dorim să iubim și să fim iubiți. El prezintă proiectul astfel: ‘Aș dori să v-o prezint pe mama mea, Eva, care e unică și merită un bărbat bun”, spune Lyngaas în filmul postat pe YouTube. Eva a mai încercat să își găsească pe cineva pe cont propriu, însă fără nici un rezultat. Văzând că mama sa are nevoie de ajutor, băiatul a luat inițiativa și s-a gândit să apeleze la Internet pentru ‘cauza’ lui.

Videoclipul prezintă foarte multe atribute pe care le are Eva, inclusiv stilul ei de viață activ, numeroasele hobby-uri și micile ei plăceri. ‘Dacă pare că poate fi femeia potrivită pentru tine, nu ezitați să trimiteți un e-mail’, spune băiatul… lăsându-și mama și tot internetul cu gura căscată la vizionarea poveștii. Abia așteptăm să aflăm urmarea acțiunii lui și dacă Eva îl va găsi pe Adam datorită fiului ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.