VIDEO INCREDIBIL! O pisca a adoptat 25 de pui de gaina. Vezi cateva imagini adorabile

0
21917

Imaginea pe care o avem toţi atunci când vorbim despre o pisică şi nişte pui de găină este aceea în care felina aleargă şi îşi înfige ghearele în micuţii înaripaţi. Ei bine, nu este şi cazul acestei pisici, care pur şi simplu a adoptat nişte pufoşi pui de găină abia ieşiţi din ou.

O pisică foarte blândă şi prietenoasă şi-a uimit stăpânii. Imaginile sunt surprinse într-o gospodărie din satul Godineşti, judeţul Hunedoara.

Cei douăzeci şi cinci de puiuţi nu au ştiut niciodată cum arată mama lor pentru că au fost scoşi la incubator. Cum pisica a fost prima vietate pe care au avut-o în apropiere şi a cărei căldură au simţit-o, micuţii au fost convinşi că ea trebuie să le fi dat viaţă. Şi cum patrupeda a fost foarte blândă şi i-a acceptat imediat lângă ea, aceştia nu s-au mai dezlipit de felină.

Ba, mai mult, s-au cuibărit în blana ei ca şi cum ar fi fost o cloşcă. Şi mai uimitor este faptul că, în momentul în care stăpânii au încercat să ducă puii lângă o cloşcă, aceştia au fugit înapoi la pisică.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.