Acasă Actualitate VIDEO Un miel născut cu două picioare a învăţat să meargă asemenea...

VIDEO Un miel născut cu două picioare a învăţat să meargă asemenea unui om. Imaginile inedite sunt virale

9
0

Un miel născut cu doar două picioare a învățat să meargă ca o persoană. Animalul cu malformația teribilă s-a născut în orașul Hulunbuir, în provincia nordică a Chinei, iar filmuleţul a devenit repede viral.

Malformația sa constă în lipsa picioarelor din spate, care nu s-au format complet, împiedicându-l pe animal să se deplaseze. Inițial, mielul cu două picioare nu reușea să meargă, motiv pentru care se chinuia să meargă pe burtă pentru a o urma pe mama lui. Ulterior, el a învățat să-și folosească picioarele din față asemenea unei persoane, reușind chiar să salte precum celelalte oi din stână.

Din păcate, animalul a murit după 40 de zile din cauza acumulării de gaze, afecțiune frecventă la bovine și ovine. Numită meteorism, afecțiunea se caracterizează prin umflarea rumenului rumegătoarelor, lucru ce poate duce la moartea animalului prin asfixiere.

Afecțiunea apare prin consumul de furaje numite „timpanogene”, care produc fermentație în stomacul animalului și împiedică eliminarea gazelor.

sursa: digi-animalworld.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.