Wow! Descoperă secretul sprâncenelor perfecte într-un tutorial complet

0
5341

Look-ul și aspectul tenului tău este cartea ta de vizită. Cred că nu mai este nici un secret că forma și aspectul sprâncenelor îți pot schimba fizionomia, de aceea felul în care acestea arată este foarte important.

Noi preferăm sprâncenele groase, bine definite și în tutorialul de mai jos vei vedea cum poți obține sprâncenele perfecte, indiferent dacă ale tale sunt rare și nu foarte bine definite.

Pentru cele mai bune rezultate ai nevoie de o periuță specială pentru sprâncene, primer, creion de ochi maro închis sau negru, anticearcăn cremos, pensulă de fard groasă și cam atât.

Aplică primer pe suprafața sprâncenei, pentru fixare, apoi piaptănă-le în direcția de creștere, aranjându-le în forma dorită. Creionează prima dată forma, apoi conturează-le cu ajutorul creionului și ai grijă să acoperi toate golurile. Folosește anticearcănul pentru a corecta și evidenția forma sprâncenelor. Aplică-l și pe partea din față a sprâncenelor, pentru un aspect cât mai natural. Elimină surplusul din jur cu ajutorul degetelor și gata.

Urmărind pașii din video toată lumea va crede că ai sprâncene perfecte. Procedeul este foarte simplu, așa că îți dorim succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.