Yosuke, un papagal special si o poveste care te va uimi!

0
2290

papagalSe ştie că papagalii sunt fiinţe inteligente. Familia Nakamura, din Japonia, a descoperit dezavantajele pe care le ai atunci când încerci să ţii un geniu în spatele gratiilor, după ce papagalul lor Yosuke, din specia African Grey, a reuşit să scape din colivie. Spre deosebire de un câine, atunci când o pasăre zboară, este puţin probabil ca ea să revină acasă.

Şi totuşi, Yosuke a reuşit. După ce a făcut un tur al Japoniei, papagalul a ajuns în mâinile unor îngrijitori de animale, care, din motive necunoscute, l-au predat poliţiei. Pentru că la secţia de poliţie, papagalul „a refuzat să vorbească”, poliţiştii s-au hotărât să-l dea în grija unor medici veterinari. La scurt timp după ce a ajuns la clinică, Yosuke a devenit foarte vorbăreţ. Se pare că pasărea îi amuza pe veterinari, cântându-le melodii pentru copii.
După câteva zile, Yosuke a făcut o pauză lungă şi a spus: „Sunt domnul Yosuke Nakamura” şi a înşirat adresa exactă a stăpânului său, ştiind chiar şi numărul străzii. Spre surprinderea veterinarilor, adresa era reală, iar Yosuke s-a putut întâlni din nou cu Nakamura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.